mandag den 10. august 2009

Snart føZdag, søster, pigment, billeder

Nu er der 5 dage til at jeg bliver 17! Yay. Jeg kan godt lide fødselsdage. Men jeg ville stadig ønske at jeg var 12 år. Det var sådan en god alder.

Min søster kom hjem i går, efter en hel uge i Grækenland. Hun er blevet super brun, og jeg er ret jaloux. Men hun var dejligt glad, og det var virkelig rart at få hende hjem igen. Jeg må indrømme at jeg havde savnet hende.. lidt da. Hun havde været inde i en MAC make-up butik i Athen, og her havde hun købt en pigmentflaske til mig. Super fedt, netop fordi at MAC ikke findes i Danmark (så vidt jeg ved) og fordi pigment er noget af det bedste make-up der findes! Så jeg prøvede det selvfølgelig, og det fungerede bare så godt. Lidt efter fandt jeg dog ud af at lige præcis den farve jeg havde fået, nemlig ’Bright Fuschia’ ikke måtte bruges på øjnene, men kun på munden. Det var lidt irriterende, men den er også superflot på læberne!
Når jeg får tjent nogle penge skal jeg helt sikkert købe flere MAC ting. Det er virkelig kvalitet så det vil noget!











Min søster havde desuden købt de sødeste ting med hjem til os fra Grækenland. Min far fik en Uzo i en flaske formet som.. en romer, eller noget i den stil, min mor fik en virkelig grim, men sød katte lampe, der lyser i alle mulige forskellige farver, og jeg fik et rigtig sødt sol/måne spejl! Nu skal jeg bare finde ud af hvor det skal hænge.


I dag var jeg med min far i Bilka, vi skulle købe en masse ting, b. la et nyt fjernsyn. Bilka havde fødselsdags tilbud så der kom bare så mange mennesker og stod i kø, inden de overhoved havde åbnet. Jeg blev virkelig bange, og fik en anelse klaustrofobi. FOLK ER GALE NÅR DET GÆLDER SÅDAN NOGET. Folk bliver virkelig som vilde tamme, og køkultur er heller ikke noget af det danskere er bedst til.
Men vi fik købt alt det vi skulle have, og jeg fik købt denne ultra fede bog om Robert Pattinson!:








Jeg fik desuden en ny seng i går! Jeg sov ikke godt i nat, men jeg tror det var varmen der gjorde det, og så tror jeg også lige jeg skal vende mig til en ny seng. Jeg har trods alt haft den samme seng hele mit liv. OG jeg elskede den seng med min orange madras (orange madrasser er altså ikke noget man ser hver dag! Sjældent sjældent syn)
Til min nye seng fik jeg også nyt sengetøj, som er virkelig lækkert. Og et rødt lagen. Hvor fedt er det ikke lige?









//AWFOM
Dette indlæg skulle have været postet igår, men billederne gad ikke lige virke.

tirsdag den 4. august 2009

Hikke.... hikke... hikke

Jeg har været med min Momme på arbejde idag, og det var rigtig hyggeligt! Til frokost fik vi bagels, og det smagte simpelthen SÅ godt. Jeg kunne virkelig leve af bagels. Jeg elsker cream cheese.

Jeg har haft hikke 6 gange idag! Hvor vildt er det ikke lige? Jeg bliver altså sur hvis jeg stadig har hikke når jeg skal sove, for der er virkelig ikke noget værre. Jeg har virkelig ondt i maven af alt den hikke. Puha.

Jeg mangler 3 afsnit af Heroes sæson 3, men jeg gider ikke se dem, for så skal jeg se resten på nettet. JEG ELSKER HEROES.


Good stuff:
www.youtube.com/watch?v=gBpYyTofvww &feature=related

Idag skal jeg nå at læse Harry Potter og dødsregalierne færdig, så jeg kan komme igang med sofies verden.


//AWFOM