tirsdag den 22. december 2009

Avatar


Jeg var i Cinemaxx med Lea og Elias og se Avatar i dag, I 3D og det hele! Lea og jeg havde jo nogle biletter med popcorn og sodavand, og den sidste billet købte vi bare. Der var lidt kaos i starten, for ham manden der ordnede billetterne, kom til at tage vores popcorn/sodavand billet i stedet for den rigtige billet. Men vi gik bare tilbage til ham og sagde det, og så ordnede han det.

Men filmen.. WOW. Det er godt nok en af de bedste film jeg har set længe. Historien er fantastisk, og alle effekterne er bare så flotte! Den film er bare så flot! Den var godt nok lang, men jeg synes ikke at det var så slemt, for den var virkelig god! Desuden var skuespillerne virkelig gode, så det var bare skønt at se! Jeg har ret svært ved at udtrykke hvad jeg synes om den, men jeg synes virkelig at den var fantastisk!
Desværre synes jeg ikke at 3D effekten virkede så godt, men Lea og Elias kunne godt se det. Men egentlig gjorde det mig ikke noget, for den er virkelig god alligevel! Wow. Det er virkelig en film jeg skal have på DVD engang. Så flot film. Ikke så svært at forstå at det er den dyreste producerede film nogensinde!!


//AWFOM

mandag den 21. december 2009

Det er herligt at leve

It's a wonderful life. Det er det virkelig!


//AWFOM

torsdag den 17. december 2009

Lister er sjove. Dem burde jeg lave flere af.

To Do liste for resten af måneden:

- Købe Leas julegave
- Pakke gaver ind
- Finde på en nytårssuprise
- Overføre penge til Lea-
- Læse Sofies Verden færdig
- Læse Glamhuggerens forbandelse færdig
- Læse Beverly Hills 90210 færdig

Nytårsfortsæt:

- Begynde at skrive dagbog
- Motionere mere. Måske begynde at løbe med Lea
- Være bedre til at spare penge op. Evt. altid have et bestemt antal penge på kontoen
- Læse mange bøger
- Gå tidligere i seng og stå tidligere op
- Blogge noget mere, både på denne blog og Bogbloggen

Twell, (Tja, well) det er ikke de længste lister, men jeg kan ikke komme på mere. Og hvis ikke jeg skriver det ned, så glemmer jeg det nok :)

//AWFOM

tirsdag den 15. december 2009

SNE, OWL CITY, JUL, NEGLELAK

DET SNER!! JA, Det er den 15. december, og det sner.. ENDELIG! Og det er ikke sådan noget fesent noget, det er rigtigt sne, og store snefnug! Det er herligt. Det ser bare så flot ud. Så jeg sidder med gardinerne trukket fra (hvilket jo er sjældent) og har vinduet åbent, så jeg rigtig kan se på sneen falde uden for! Nu er det rigtig jul! JEG ELSKER DET! Jeg føler mig som en glad lille pige, som bare har ventet på sneen! Men sådan er det også. Jeg elsker elsker elsker sne! Det er så smukt og hyggeligt, og ingen jul uden sne!!!

Nå, her forleden da jeg var syg, sad jeg og surfede på nettet og tænkte "hey, hvad med at se om Owl city kommer til Danmark snart", så jeg søgte lidt på nettet, og fandt ud af at han kommer i marts. Dagen efter bestilte Lea og mig biletter! VI SKAL TIL OWL CITY KONCERT. Ah, jeg glæder mig så meget. Jeg troede virkelig ikke at jeg nogensinde skulle til Owl city koncert, men det skal jeg. Den 3. marts! Ihh, det bliver bare så fedt!

I går fik jeg endelig min længe ventede OPI time-less is more neglelak, som jeg har ventet i så lang tid på! Jeg er ikke lige så imponeret af den som jeg er med min "Smitten with mittens", men denne her er jo også hvid, og jeg havde ikke regnet med at den ville være super super hvid. Men nu har jeg endelig fået lagt den på (den ene hånd), og den er virkelig flot. Sådan en meget diskret hvid. Det er super flot! Passer perfekt til julemåneden.
Så nu har jeg to OPI neglelakker, og jeg er så glad for dem. De er bare så flotte, og jeg kan virkelig godt forstå hvad alt hypen er omkring. Da jeg havde Smitten with mittens på, holdt den i rigtig lang tid uden at skalle af. Så de er bare super!


I dag havde jeg faktisk planlagt at jeg ville læse hele dagen, men jeg kan bare ikke tage mig sammen. Jeg er stadig i gang med Sofies verden, men den er bare så langtrukken og svær at forstå. Og jeg vil simpelthen ikke springe nogen sider over, for det ville gøre mig sur. Men jeg skal nok komme igennem den, jeg skal bare lige tage mig sammen. Og egentlig savner jeg at læse. Jeg har ikke læst i.. omkring en måned!! Det er helt vildt. Jeg plejer at læse næsten hele tiden. Men jeg skylder skylden på Sofie! Den bog er altså alt for knudret. Jeg kan godt lide at man får så meget historie at vide, men det er beskrevet alt for svært og filosofisk! Jeg fatter ikke halvdelen af det. Så faktisk er jeg meget mere interesseret i selve historien om Sofie og Hilde. Det er det jeg sidder og glæder mig til at læse om når jeg læser.


Det går rigtig fint med min lille "julehistorie" jeg er i gang med, hvor Lea, far og mor skal finde Julemandens forsvundne ting. Det er bare svært at finde på noget nyt at skrive om hver dag. Så nogle af dem bliver ret korte, hvilket Lea vidst er ret glad for. Hun gider ikke læse dem når jeg laver dem lange.
Men det er meget hyggeligt, og det er ret sjovt at gemme tingene!



//AWFOM

onsdag den 2. december 2009

JUL!!!

HEJ BLOG <3

Så er det endelig jul! Jeg har glædet mig så meget til julen i år, for i år er jeg hjemme hele julen, hver dag. Hvor er det skønt ikke at gå i skole om julen! Det er super hyggeligt at mor også er hjemme, så vi rigtig kan julehygge, se film, filte os v. Det er skønt. Denne jul bliver bare så hyggelig. Mit kalenderlys er bare lidt træls, for det tager så lang tid at brænde ned. Men det går nok.
Jeg har startet en lille "juleleg" for familien. Hver dag skal de finde julemandens forsvundne ting, og de får hints til at finde dem. De synes vidst det er ret sjovt :D. Jeg kan bare godt lide at skrive det, og det er ret sjovt at finde på. Det eneste der er et problem er, at det er svært at gemme tingene i huset, nå alle er hjemme, for jeg vil jo ikke opdages. De skal jo helst ikke vide hvor tingene er, ellers ville det jo ikke være sjovt.

I dag har vi set lidt Krumme (Det er godt nok den "forkerte" Krumme, men den er god alligevel). Desværre skaber dvd'en sig utrolig meget i øjeblikket, så vi skal vidst snart have en ny.
Senere så filtede vi, Lea, mor og mig. Det var virkelig hyggeligt. Lea fik lavet den flotteste kagepige i hvod filt, med en sød grøn kjole på. Den var så dejlig! Mor lavede nogle rigtig søde grise! Og jeg fik lavet en engel og en rød fluesvamp. Imens vi filtede hørte vi selvfølgelig julemusik! Lea og mig fik også lavet kranse til kirkegården, hvor vi skal hen på fredag eller lørdag.

Well, det var det. Der sker ikke få forfæedeligt meget, så der er ikke så meget at skrive. Men Lea og mig skal til Malmø på fredag, så det kan være der bliver noget at skrive om dér.


//AWFOM