søndag den 14. februar 2010

Fastelavn/Valentines day

Glædelig Fastelavn og Valentines day

Jeg har haft en travl dag. Jeg har knoklet det meste af dagen med at lave lækre fastelavnsboller, og de blev virkelig gode! Det sjoveste var selvfølgelig at pynte dem til sidst med glasur og krymmel. Jeg har selvfølgelig fået taget nogle billeder (De er allerede spist :O)



GLASUR!





Og som de fleste år klædte jeg mig ud som...



KAT.


Anyways, det har været en rigtig hyggelig dag. Rigtig hyggelig sidste dag hjemme. Jeg begynder på skolen i morgen! ARGH. Det bliver spændende og uhyggeligt, og sikkert også ret sjovt. Men jeg er skide nervøs. Jeg har allerede ondt i maven nu.


//AWFOM

torsdag den 11. februar 2010

Med far på arbejde, hulahopring, neglelakker

I dag har jeg været med far på arbejde, og det var som sædvanligt rigtig hyggeligt.
Jeg stod op kl. 5.50 og gjorde mig klar, til at vi kunne køre kl. 6.30. Inden vi kørte til arbejdet, kørte vi forbi bageren for at købe morgenmad, miniflutes og smør, som vi spiste da vi kom ind på kontoret. Far har fået nyt kontor igen, som han deler med nogle andre, men der var kun en da vi kom. Flutene smagte vildt godt, og vi spiste to hver , før at det mættede. Efter det sad jeg og læste lidt, og jeg fik endelig læst Dagmar bogen færdig!
Senere fik jeg lov til at sidde ved den eneste somputer med internet, hvilket var meget dejligt, Jeg sad og spillede lidt spil å nettet, og det var faktisk vildt hyggeligt. Jeg fik også lov til at lege med dymomaskinen, så jeg fik lavet nogle flotte dymoklistermærketing.

Ved frokosttid tog vi ned til Lyngbyhovedgade til Det sunde køkken, hvor far kæbte en kyllinge sandwich og jeg købte en bagel. Dem tog vi så med tilbage til stationen og spiste den sammen med alle de andre der spiste frokost. De var virkelig store, og vi kunne næsten ikke spise dem, men det lykkedes dog heldigvis!
Bagefter vi havde spist spillede jeg lidt flere spil pp computeren, indtil at pedellen skulle bruge den, men der var det også på tide at gå hjem, for klokken var 14.

Efter arbejdet havde vi en masse erinder inden vi kunne køre hjem. Først kørte vi ned til togstationen for at købe mit månedskort. Så nu har jeg endelig sådan et. De er herre seje! Så kørte vi til sportsforretningen i Brønshøj og købte sådan én motions hulahopring som jeg har ville have i rigtig lang tid. Den er superfed, og har sådan nogle flotte farver. Desuden kan man virkelig mærke det når man bruger den, så det er jo meget godt. Så kørte vi hen og købte mælk og billedbladet, og nogle sodavand og øl. Vi drak en sodavand og en øl inden vi kørte hjem.

Da vi kom hjem fandt jeg ud af at jeg havde vundet to neglelakker fra en blog jeg følger, hvilket jo bare er så fedt! Jeg vinder ellers aldrig noget, så jeg er bare så glad, det er helt vild! Jeg glæder mig herre meget til at få dem. IHHHH.


Lige om snart, om en time, skal Lea og jeg se Melrose Place. Jeg har misset de sidste to gange, så jeg skal se det her afsnit. Den serie er så sjov!! Så dårlig, men så sjov!


//AWFOM

tirsdag den 9. februar 2010

Opdatering, pladder, what?..

Jeg glemmer hele tiden denne her blog, og det er sådan en skam, da jeg elsker den. Jeg tror måske at jeg vil pifte den lidt op, da jeg er blevet lidt træt af dens look. Jeg har desuden rigtig mange steder hvor jeg skriver, både min bog blog og serie blog og så min dagbog, så det bliver lidt forvirrende en gang i mellem, men jeg skal nok huske at skrive i denne blog også. Det er også meget sjovere nu hvor jeg har fået et nyt lækkert tastatur! :)

I dag har jeg set et afsnit af Friends som jeg aldrig har set før. Jeg ved det, hvem ville have troet det? Det var et virkelig sjovt afsnit, og jeg ville så meget have husket det hvis jeg havde set det før. Det undrer mig bare at jeg ikke havde set det før, da jeg har set alle de andre afsnit (tror jeg da)

Jeg har fundet ud af at Claudio fra Coheed også har lavet solo sange, og de er virkelig gode. Jeg synes virkelig at han er fed. Han har den skønneste stemme! Der er ingen anden der lyder som ham.

I morgen kan jeg se Lost igen!!!! YAYAYAYAYAYAY. Jeg elsker Lost. Bare ærgerligt at det ikke kommer hver eneste dag :D

Anyways, det må være nok for idag. Jeg er træt, og stor jeg vil smutte i seng. Jeg ved godt at det er tidligt, men hey, det er da rart ;D



//AWFOM

onsdag den 3. februar 2010

LOST

Jeg har set SÅ meget lost på det seneste. Jeg manglede 6 afsnit, så lørdag så jeg to afsnit, søndag så jeg to afsnit, mandag så jeg et afsnit og tirsdag så jeg to afsnit.
Og wow wow wow. Mit yndlings Lost afsnit er nok det sidste afsnit i sæson 5. Det er bare SÅ godt. De sidste par minutter er bare så forfærdelige og sørgelige, og jeg græd bare så meget. Og selvom jeg var imod det i starten, så elsker jeg virkelig Sawyer og Juliet! Jeg synes de er så søde sammen, og man kan virkelig bare se hvor meget Sawyer elsker hende. Der er så sødt!
Da episoden var færdig, var jeg helt ude af den. Det var som om hele serien var slut. Jeg hulkede ligefrem. Jeg synes bare det er sådan en fantastisk serie!

I går var der så Lost sæson 6 premiere i USA, og som den fan jeg er, har jeg været på nettet i dag og se episoden (eller episoderne, da det er en dobbeltepisode). Jeg gider simpelthen ikke vente til ahvor den kommer i Danmark! Hvad sker der for det? Argh.
Anyways, jeg har set det første fra sæson 6 i dag, og wow. Det var virkelig fedt.

Efter Juliet har fået bomben til at springe, ser vi Jack som sidder i flyet og der kommer lidt turbulens, men flyet styrter ikke! Så de lander i LA som de skulle.
MEN så kommer man tilbage til øen, hvor Jack, Kate, Sawyer, Jin, og alle de andre stadig er. Dvs. nu er der to "verdener" en hvor flyet ikke styrtede, og en hvor det gjorde. Lidt weird.
Locke er blevet den mest uhyggelige i hele serien og der er så fedt. Faktisk er det ikke helt Locke, men "den sorte røg" som han åbenbart kan forvandle sig til.. Det hele er lidt underligt og ufatteligt, men virkelig cool.

Sayid dør, men til allersidst vågner han op igen og siger "What happend" eller sådan noget. Nogle tror at han er blevet til Jacob, for ja, Jacob er blevet dræbt af Ben.. Men kan det virkelig være sandt!?


LOST er seriøst den fedeste, underligste mest fantastiske serie nogensinde, og jeg ELSKER DEN! Jeg håber bare så meget at denne sæson bliver afsluttet på en god måde! Det fortjener både serien og seriens fans! :)





//AWFOM