onsdag den 31. marts 2010

Jensens Bøfhus.. Endelig!

I dag har været en rigtig dejlig afslappende dag. Jeg stod op ved 9 tiden, og så sad jeg og slappede jeg en lille smule af. Derefter begyndte jeg på lidt arbejde inde i stuen. Jeg skulle sætte tape rundt ved panelerne, og så male kanten. Selve panelerne skal males senere, da gulvet først skal olieres. Det er sådan set det eneste arbejde jeg har lavet i stuen i dag.

Senere, ved 16 tiden, tog Lea og jeg ind på strøget for at købe fødselsdagsgave til far, og diverse andre ting. Vi fik købt to cd'er til far, en med jazz og en med rytteriet. Så tog vi i Magasin, for jeg havde 300kr jeg ville bruge i Mac, men det blev ikke til noget. Jeg bliver altid ret nærrig når jeg endelig kommer til Mac.. Det er så fandens dyrt! Så jeg fik bare købt to super flotte eyelinere fra gosh, en brun/guld agtig én, og så en blå/turkis. De er rigtig flotte.

Så tog vi på Jensens Bøfhus! Vi har lææænge ville tage på Jensens Bøfhus, men har ikke haft penge, men jeg har lige fået løn, og vi fik desuden 300kr af far og 100kr af mor, så det kunne vi sagtens.
Derinde bestilte Lea en rigtig lækker bøf med pomfritter og bearnaisesauce, og jeg fik grillet kyllingebryst, kartofler og en rigtig lækker tomatagtig sauce. Det smagte super godt! Til dessert fik vi hver en skål softice med krymmel og chokoladesovs! Til maden købte vi desuden en stor kande cola. Det var alt sammen super lækkert, men ikke noget totalt wow. Det var ligesom man havde forventet.. Det var rigtig godt.
I alt kom det til at koste 491kr, så det var ret så dyrt, men kanden med cola koste også godt og vel 100kr, og Leas mad koste 200! Så dyrt var det, men det smagte altså også godt.
Jeg tror godt at jeg kan sige, at det ikke er sidste gang at jeg var på Jensens Bøfhus. Stemningen var desuden rigtig god, og tjenerne var rigtig servicemindede. Skønt!


//AWFOM

mandag den 29. marts 2010

Maledag i stuen

Hele dagen i dag har far og jeg malet stuen. Det har været herre sjovt, men nu er jeg godt nok også træt. Jeg kom til at tænke på, at det må være vildt nice at være maler, så får man lov til at male hver dag! Det er jo skide sjovt! Jeg tror godt jeg ville kunne lide det, bortset fra at man bliver lidt ør i hovedet af lugten.

Men jeg har faktisk lært en masse om forberedelse og sådan, og så har jeg fået lov til at male en masse. Jeg har faktisk malet hele stuen to gange! Far har valgt en virkelig flot farve til stuen. Det er sådan en varm lys brun, og den er rigtig flot. Før havde vi jo en meget lys grøn, så det er meget anderledes, men på en god måde. Det er simpelthen blevet super flot.
Det var skide sjovt at bruge den der rulle malerpensel, især på andet lag. Det var meget nemmere, og man kunne også virkelig se forskel.

I morgen skal vi så i gang med den hvide farve,. og male vinduer, døre og paneler. Det skal nok også blive ret sjovt. Jeg kan godt lide at male.



//AWFOM

søndag den 28. marts 2010

..


Jeg kan virkelig godt lide det her billede!
//AWFOM

Så er kameraet bestilt (+mere)

Today is a great day!

Her til aften har jeg fået bestilt mit kamera! Mit canon eos 550 D med alle mulige lækre ting, som stativ, taske osv., for 7980kr! Det synes jeg sku godt nok er en rimelig pris!
Jeg har godt nok ikke fået min løn endnu, men mor lægger ud for mig indtil på onsdag, så det er super dejligt. Så på onsdag, når jeg forhåbentlig har fået løn, så betaler jeg halvdelen af pengene tilbage til mor, og så resten i næste måned. Sådan så jeg ikke er helt blanket af! :)

Jeg er super glad! Jeg har ville have et kamera i over et år, og har været hooked på 500 D i laaang til pga. video funktionen, og da 550 D så kom her for ikke så længe siden, så kunne det jo ikke være bedre. Lige når jeg skulle til at bestille! Det kamera er bare så nice, og jeg kan slet ikke vente med at få det og lege med det! Nu kan Lea og far endelig have deres egne kameraer i fred, for nu får jeg mit helt eget!
Det kommer vidst nok om 3-4 dage, så det er jo bare vildt spændende!


Jeg har desuden fået brugt en masse andre penge i dag, som jeg også glæder mig super meget til at få. Jeg har bestilt 48 nailart pens, som både er almindelige neglelakker (ikke særlig gode gætter jeg på) og meget tynde nailart tip til meget små detaljer. Super nice! Jeg har også bestilt et sæt med 16 nailart børster, og de skal nok også blive rigtig sjove at få!

Så i dag er der blevet brugt penge.. Og det føles godt! :D


//AWFOM

fredag den 26. marts 2010

Forår og Ferie og sjov i skolen(eller solen?)!

I dag har bare været sådan en superskøn dag! Fantastisk vejr, virkelig sjov dag i skolen, og nu har jeg påskeferie i elleve dage! Det er jo bare lækkert!

I dag i skolen har vi haft 3 modulers leg, og det har bare været skide skægt. Jeg må indrømme at jeg først var lidt nervøs og luren ved det der leg, og hvad det nu gik ud på, men det har helt sikkert været den sjoveste skoledag siden vi startede! Vores lærer er genial, og også lidt irriterende. Han er skide sjov, og man griner næsten hele tiden når han siger noget. Men han er også sådan én der altid bevidst siger og prøver på at være sjov, men det er fint, for det er super fedt! Først startede han med at fortælle sig lidt om sig selv, og senere gik vi så i gang.
Vi skulle lave skattejagt med poster. Vi blev delt op i fem grupper (jeg kom i en vildt neder gruppe, men det var fint nok. Jeg klarede det) og så skulle hver gruppe finde på en aktivitet man kunne lave med en avis.. Kun en avis. Så skulle man så selvfølgelig gå rundt til hver af posterne og prøve de andres aktiviteter. Min gruppe hade fundet på at man skulle lave gækkebreve, en anden gruppe havde lavet fodbold med en papirkugle og der var nogen der havde lavet en hinkerude som var vildt sjovt.. og hårdt!

Senere gik vi ned i dramasalen og lavede en helt masse sjove lege. Det er svært at forklare dem på skrift, men hold da op det var sjovt, og man fik godt nok meget motion. Vi løb en hel del frem og tilbage og sådan, og det var bare nogle virkelig sjove lege!
Selvom det var en forholdsvis lang dag skemamæssigt, så føltes det slet ikke sådan fordi det var så sjovt. Det var virkelig fedt!

I dag har det været det dejligste vejr. Sol og næsten ingen vind, super forårsvejr! På vej hjem på cykel kørte jeg ikke engang med jakke! Det var så skønt, og slet ikke koldt.
Efter aftensmaden tog Lea, far og jeg en udvidet rundten rundt, jeg på rulleskøjter og de andre to på gåben. Det var stadig virkelig dejligt vejr. Da vi kom hjem blev Lea og jeg udenfor og legede i haven. Vi spillede lidt bold og legede hop over bold hvor man skulle sige navne. Det var herre sjovt og hyggeligt!

Og nu er det ferie og det er bare super! Så skal jeg hjælpe far med at male, jeg skal læse læse læse, jeg skal spille sims.. og så skal jeg slappe af! :). det skal nok blive rigtig nice!


//AWFOM

onsdag den 24. marts 2010

Sygdom sucks

Jeg har været syg siden i søndags!
I søndags startede jeg med at få det dårligt, sådan underligt dårligt. Feber agtigt, hvor jeg frøs og svedte, og jeg havde desuden vildt ondt i hovedet. Og sådan har jeg haft lige til i dag. Jeg har godt nok fået det meget bedre, og i dag har jeg kun haft lidt problemer med maven og halsen. Så jeg har været godt rundt om alt sygdomsmæssigt på fire dage. Mandag havde jeg det virkelig hæsligt! Jeg havde ikke sovet om natten overhovedet, oh jeg havde fået rigtig ondt i ryggen af at ligge og vende og dreje mig. Jeg har faktisk ikke fået sovet særlig godt her i disse dage, så det er noget møg.
Jeg har bare ligget oppe i mors og fars soveværelse og set fjernsyn og prøvet at sove lidt. Jeg har heller ikke haft stor appetit, så jeg har virkelig haft det skidt. Men det har været hyggeligt at mor har været hjemme, og vi har fået set tre Disneyfilm, Snehvide, Robin Hood og Tornerose. Herre hyggeligt!

Nu har jeg det heldigvis meget bedre, jeg har bare lidt med halsen. Så i morgen skal jeg i skole igen, efter at have misset 2 dage (i dag havde vi kun studiegruppe, og der havde de alligevel aftalt at blive hjemme, så dér gik jeg ikke glip af noget). Det bliver nok lidt hårdt, men nu er det heldigvis også påskeferie, så det er meget rart! Så skal der males i hele hytten.. sådan da! :D


//AWFOM

torsdag den 18. marts 2010

Fridag, nye blogge og SUSHI < 3

I dag har jeg haft fri, fordi vores lærer i sundhedsfag var syg. Vi fik det at vide i går, og det har virkelig været super lækkert at have sådan en fridag i slutningen af ugen! I dag har jeg bare spillet lidt sims, og fået taget lidt flere portræt billeder af mine yndlings simmere.
Jeg har desuden fået lavet to nye blogge på Wordpress, så nu har jeg 4 blogge dér. De to nye blogge er en neglelaks blog og en Sims blog, så der kommer jeg nok til at poste nogle af mine sims billeder. Jeg har allerede postet nogle billeder på neglelaks bloggen. Jeg elsker mine blogge!

Midt på dagen ringede Lea og spurgte om hun skulle købe noget sushi med hjem til mig, og det kunne jeg simpelthen ikke sige nej til. Godt nok har jeg kun ca. 900 kr. tilbage på min konto, men det var jo kun 80 kr! Så det sagde jeg selvfølgelig ja til. Så hun købte 10 california rolls til mig, og de smagte bare fantastisk godt. Jeg har faktisk stadig 5 tilbage til i morgen, så dem spiser jeg nok til frokost!






//AWFOM

onsdag den 17. marts 2010

I live for glitter not you


Jeg var til Mika koncert med Stinz i mandags.. og wow! Det er seriøst den bedste koncert jeg har været til! Sceneshowet var helt fantastisk, og Mika vare bare så energisk og dejlig! Han er virkelig en af de dejligste mennesker i verden! Han er fantastisk! Sangene var så gode, og Stinz og jeg stod på anden række! Vi var virkelig tæt på ham!

Til allersidst, da han sang Lollipop, røg der store farvede balloner ned fra loftet (jeg aner ikke hvordan de havde siddet), og det var virkelig fantastisk. Det så vildt flot ud, og folk tog faktisk de dér balloner med hjem!


Det var sådan en fed koncert! Jeg bilder mig desuden ind, at jeg havde øjenkontakt med ham ret mange gange, for jeg stod jo også næsten lige foran ham! Han så desuden fantastisk ud. Han havde de fedeste guldglitter sko på! Han er jo super skøn. Jeg håber så meget at han kommer til Danmark igen snart, for det var en super koncert. Det var virkelig en fest, og stemningen var også skide god! <3


(Videoen er taget af hende der stod foran mig. Så faktisk kunne det lige så godt have været mig der havde taget denne film. Men se lige hvor tæt jeg var på!)

//AWFOM
PS: Desværre måtte jeg ikke bruge kamera. Jeg havde fars kamera med, og det var åbenbart ikke ok. Jeg aner ikke hvorfor!!!

lørdag den 13. marts 2010

Weekend! Biografen! Mika! Penge!

Nej hvor er det bare lækkert at have weekend. Det har været en rigtig nem og hurtig uge, men det er godt nok skønt endelig at kunne slappe af. I dag har jeg ikke lavet så meget, andet end at spille lidt Sims(rettelse, slette ting i mit Sims. Der er stadig tusindvis af grimme downloads jeg ikke bruger, så de skal væk. Og mit spil er heldigvis begyndt at opføre sig nogenlunde normalt igen) Men jeg har bare chillet lidt idag, og det er rigtig rart. Fedt at der er endnu en slap af dag i morgen.. Hvor jeg nok skal øve mig på lidt Mika sange, for det er på mandag at Stinz og jeg skal til koncert med ham! Det bliver så nice!

Siden sidst jeg skrev har jeg været i biografen 2 gange, og begge de film jeg så var fantastiske. Den første var den. 5 Marts, og der var familien og jeg inde og se Alice i Eventyrland og OMG.. Den var fantastisk. Jeg glæder mig så meget til at få den på DVD, for jeg tror det er sådan en film der bare bliver federe og federe for hver gang man ser den. Alle karakterene var så seje, og Tim Burton har virkelig gjort det igen.
Den anden film jeg har været inde og se var Valentines Day med Josefine. Den var så sød og sjov og hyggelig! Jeg elsker virkelig den film. Og Taylor Lautner og Taylor Swift, aww <3! Super skøn film. Den glæder jeg mig også til at få på DVD, for det er sådan en film man bare skal eje!

Jeg har desuden endelig fået penge ind på min konto! 2800 kr baby! Bortset fra at det nu kun er 1600 tilbage, da jeg skyldte Lea, mor og Josefine, men whatever. Jeg har stadig flere penge på kontoen end jeg har haft i lang tid, og det er nice!
De første ting jeg skal købe bliver nogle neglelakker, som jeg har ville have i lang tid, og så selvfølgelig mit kamera. Det er der kun en halv måned til at jeg har råd til (med lidt hjælp fra moar) og jeg glæder mig bare så meget til at købe det! Jeg har elsket det kamera i så lang tid og nu får jeg det endelig. Jeg køber godt nok den nyere version af kameraet, men det er stadig lidt det samme, bare bedre! :). Det bliver så skønt endelig at kunne have sit eget kamera at tage billeder og film med, i stedet for at snuppe fars og Leas (hvilket de er godt trætte af ;P)


//AWFOM

onsdag den 3. marts 2010

UGLE BY

I går tog Lea og jeg et smut til Ugle By og det var bestemt ikke kedeligt! Ej, for nu at sige det så det kan forstås, så var vi til Owl City koncerten går i Amager Bio! Vi kom en time før dørene åbnede, og skulle så vente endnu en time på opvarmningbandet. Men det var ventetiden værd. Opvarmningsbandet var Ligths, og hun var virkelig god. Endelig en koncert med et ordentligt opvarmningsband! Hun var virkelig god, og hun virkede også rigtig sød. Efter godt en time kom Owl city så. Adam Young og violinister, hende sangpigen og trommer. Det var fantastisk og virkelig underholdende. Adam var en lille anelse (måske lidt mere end det) fuld, så han var ret sjov at se på. Heldigvis gjorde det ikke noget for musikken, for den var bare skide god! Jeg kan godt mærke at det var godt at jeg terpede lidt sange, for jeg kunne faktisk synge med på de fleste af dem!

Det var virkelig en superfed koncert!


//AWFOM

mandag den 1. marts 2010

Skole, bøger, OWL CITY

Nu er det lang tid siden at jeg har skrevet på denne her blog. Jeg bruger faktisk min film, serie, kendte blog mere, men der er også meget mere at skrive om.

Jeg har gået på skolen i 2 uger nu, og er lige begyndt på 3. uge. På en eller anden måde føler jeg, at jeg har gået der længere, for det føltes egentlig meget naturligt. Jeg er allerede blevet vandt til at stå op kl. 6 om morgenen, og jeg er sådan set også blevet ret vandt til timerne, som desuden er ret spændende. Jeg synes også hurtigt at folk er begyndt at snakke med hinanden, og det virker faktisk meget naturligt.
Indtil videre har undervisningen faktisk været ret spændende. Vi har haft rigtig meget pædagogik, som jo også fylder ret meget i det at være pædagog. Jeg er stadig ikke så god til at række hånden op (jeg rakte faktisk hånden op én gang i dag, og så snakkede jeg ret meget i gruppearbejde), men jeg tror også lige jeg skal vænne mig til det. Jeg har aldrig været god til det, så jeg skal lige lære at tage mig sammen! Det er jo sådan set meget sjovere når man deltager i undervisningen!

Jeg har faktisk fået min lønseddel som lyder på 2800kr(det er jo kun for en halv måned) men jeg har ikke fået dem ind på min konto endnu, hvilket er virkelig irriterende! Jeg vil gerne have dem nu! Men mor har vidst lige ringet til banken for at finde ud af noget. Vi ved ikke helt hvad vi skal gøre :)

I lørdags var far, mor og jeg på biblioteket. Egentlig var det meningen at jeg kun skulle have de tre næste bøger i Deltoras Bælte, men før jeg fik set mig om, havde jeg fundet 3 flere, så jeg fik lånt 6 bøger! Udover Deltoras Bælte 5,6 og 7, lånte jeg også en bog der hedder "Bogen uden navn" skrevet af en anonym forfatter. Den lyder alt for spændende! Så lånte jeg Havana rummet som også lyder rigtig god. Til sidst har jeg lånt Hypnotisøren på dansk, for far og mor synes jo at den er så god, og man har hørt gode ting om den, så den må jeg bare læse. Det er en 14. dages lån, så jeg er allerede godt i gang. Indtil videre er jeg ikke super imponeret, men jeg har også kun læst 100 sider, så meget kan nå at ændre sig endnu.


I morgen skal Lea og jeg til OWL CITY koncert! Jeg glæder mig helt sindsygt!


//AWFOM