onsdag den 30. juni 2010

ECLIPSE!

-Jeg skal ind og se den i aften. Jeg GLÆDER mig! Det bliver awsome! Jeg håber virkelig, at den lever op til mine forventninger. Den har bare at være god, for bogen er den bedste!

søndag den 27. juni 2010

SOMMER!!!!

I dag har det bare været det skønneste vejr. Helt seriøst, det har været SÅ varmt idag. Så jeg har selvfølgelig været uden for det meste af dagen. Man skal jo udnytte det, når solen nu engang skinner, og det ikke regner.
Så mens Lea blev kørt til Roskilde(Festival) af mor og far, lagde jeg mig ud i solen i bikini på et tæppe.. og med ud havde jeg solbriller, ipod, bog, kamera og senere hentede jeg et glad iste med isterninger, vildt lækkert! Godt nok var jeg ude dér hvor solen stod højest, ikke så smart, men altså, det er ligesom dér at solen er i haven! Ellers er der bare skygge. Men det var virkelig lækkert og varmt at ligge dér og sole sig, og høre lidt musik og læse lidt, og tage lidt billeder.

IMG_2706

IMG_2758


Det har bare været sådan en dejlig dag i dag. Og nu vil jeg altså sove, eller læse, whatever I feel like I wanna do.. god (Jeg må virkelig snart se Napoleon Dynamite igen snart). Jeg er faktisk ret træt!



//AWFOM

lørdag den 26. juni 2010

FERIE! Grill-aften med klassen!

FERIE FERIE FERIE!
Nu har jeg endelig ferie, hvilket jeg har ventet på de sidste 2 uger. Godt nok er min ferie ikke særlig lang, men man må tage hvad man kan få :D. Og jeg glæder mig så meget til bare at slappe af, og læse, og hygge med familien, og jeg glæder mig især rigtig meget til at vi skal til Sverige, da ve aldrig har været i Sverige om sommeren. Så det skal nok blive rigtig godt!

I dag har hele (med nogle undtagelser) klassen været på besøg til grill-aften, og det har bare været smadder hyggeligt. Folk kom dog en halv time - en time senere end vi havde aftalt, men det var okay. Da alle var kommet, smækkede folk deres kød osv på grillerne. Vi havde 3 griller og bonfire-bålet, og det var vidst også ret passende. Ellers var der salat, brød, bulgur, Ifrahs specielle forårsruller(som ikke rigtig var forårsruller, men jeg ved ikke hvad jeg skal kalde dem), og andre gode ting. Jeg blev dog hurtigt ret mæt, så jeg fik ikke spist begge mine kyllingestykker.

Senere, da vi havde spist og slået maver, gik vi hen til den plæne der ligger ved Troldehøjen og spillede rundbold. Det var super hyggeligt og sjovt, selvom jeg var på taber-holdet. Og vi spillede selvfølgelig med den dumme regel at der var opgiver, eller opkaster eller hvad det hedder. Så jeg kunne ikke rigtig ramme bolden :D

Da vi kom tilbage til huset, ristede vi skumfiduser over bonfire-bålet, og det var virkelig underholdende og sjovt. Og fedtet! Jeg kom også til at sætte mig i en skumfidus, som klistrede virkelig meget, og oven i det havde jeg også sat mig i en fuglelort, åbenbart.
Ellers sad vi bare ved bordet og hyggede og snakkede, og så tog folk eller hjem ved 23.30-00.00 tiden. Jeg tror, at folk havde det rigtig dejligt og hyggeligt, det virkede i hvert fald sådan, så det var jo rigtig dejligt!

Nabila havde desuden sin 5-årige datter med, og hun var bare så dejlig. Hun løb rundt, og var bare så glad, og udadvendt. Så sød og charmerende! :]
Og så fik jeg endda værtindegaveblomster af Amalie, hvilket bare var så sødt af hende! :D

Så nu har jeg ferie, og det bliver lææææækkert! Nu er klokken ret meget, men jeg bahøver jo ikke at stå tidligt op. jeg er faktisk ret træt. Man bliver ret træt at at være værtinde :D


//AWFOM

søndag den 20. juni 2010

REGNBUE!!!

Jeg elsker regnbuer. Det er et af mine yndlings naturfænomener. De er smukke. I dag kom der en regnbue der havde en dobbelt lilla i sig. NICE. Den var så flot! Så jeg tog et billede af den, med fars kamera, men den var selvfølgelig meget flottere i virkeligheden!




//AWFOM

lørdag den 19. juni 2010

Fødselsdags-brunch

I dag har været en super hyggelig dag.

I dag har jeg været til fødselsdags-brunch hos Marie, sammen med Ke-tøserne og nogen fra Maries folkeskole og klasse. Det startede klokken 11, og så satte vi os ellers til bords og spiste frugt, hjemmebagte scones, røræg og bacon, pølser, osv. Alt hvad der hører sig til. Det smagte helt vildt lækkert. Jeg tror dog, at jeg spiste lidt for meget, men det smagte så godt. Lidt senere gik vi ned på hendes værelse så hun kunne åbne sine gaver. Hun fik en masse rigtig sjove ting til når hun skal på Roskilde. Ret spøjst. Ellers sad vi bare lidt og chillede i stuen, og så tog vi hjem ved 14-tiden.

Det var i hvert fald super hyggeligt! Da jeg kom hjem var jeg vildt træt, så jeg tog en lur på lidt over to timer. Det var lækkert.
Her til aften har familien set VM, Danmark mod Cameroun. Det var okay spændende, men Danmark var altså ikke alt for gode. Det var lidt surt at de vandt, når de andre helt klart var bedre. Men de vandt, og det var jo godt!

Nu vil jeg læse lidt. Min Eclipse læsning er gået lidt i stå, og det er ikke særlig godt!

//AWFOM
PS: Jeg lægger nogle billeder ind fra brunchen i morgen. jeg orker det ikke nu :)

fredag den 18. juni 2010

DONE! Thank you very much!

Yes mand, så er vi endelig færdige med det skrækkelige projekt! Fremlagt og det hele! Ej, det har nu ikke været så slemt igen, det har dog været ret stressende og hårdt den sidste uge. Men i dag har vi så fået fremlagt, og hvis jeg selv skal sige det, så gik det skide godt! Vores gruppe var den sidste, og det havde jeg ingen problemer med. Faktisk blev jeg mindre nervøs af at sidde og vente, og se på de andres fremlæggelser. Så da vi endelig skulle fremlægge, var jeg faktisk ikke særlig nervøs. Desuden brugte jeg ikke engang mit papir, så jeg er ret godt tilfreds med mig selv. Desuden var vores PowerPoint blevet så flot, efter jeg havde siddet og lavet den fin i går. Vores lærer lød også til at synes om både fremlæggelsen og selve opgaven. Og for at være helt ærlig, så synes jeg at vores fremlæggelse var den bedste.. eller i hvert fald en af de bedste.
Så nu er det endelig overstået, og der er kun en uge tilbage inden det er sommerferie! Det bliver rigtig rart at kunne slappe af. Jeg tror jeg vil læse rigtig meget i ferien, og så skal vi jo til Sverige. Det er første gang, vi tager til Sverige om sommeren, så det bliver super fedt at prøve. Dog er det lidt surt at vi kun har tre ugers sommerferie. Det bliver lidt svært, når man er vand til 6 uger. Men det skal nok gå.

I dag har været en hyggelig og afslappende dag. Jeg har bare chillet lidt, spist is, lagt neglelak (rød!). Her til aften har hele familien set Slumdog Millionere. Vi har alle ville se den i lang tid, og nu har vi så endelig fået set den.. og wow! Det er godt nok en af de bedste film jeg har set i lang tid. Så smuk og rørende, og bare helt fantastisk!

I morgen skal jeg til fødselsdags-brunch hos Marie, og det skal nok blive rigtig hyggeligt! Det er også ved at være et godt stykke tid siden, at jeg har set hende! Så det glæder jeg mig til


//AWFOM
PS: Uh, Lea og jeg har desuden set de to første afsnit af Dexter sæson to. NICE. Vi elsker seriøst Dexter. Det er sådan en fed serie!

tirsdag den 15. juni 2010

It's nice to be "sick" sometimes..

Okay, i dag er jeg "syg", og holder derfor en sygedag. Ej, det er så lidt løgn. Faktisk pjækker jeg. I skolen skulle vi have haft it og lære om powerpoint, men det ved jeg jo næsten alt om i forvejen. Vi skulle også have drama og lære om hvordan man kan bruge det i sin fremlæggelse. Men siden jeg allerede kan det dér it, og min gruppe ikke skal lave teater, så besluttede jeg mig for at pjække. Og det har jeg det altså slet ikke dårligt med!

Jeg har lavet planer med mit praktiksted om at komme på besøg i dag klokken 10. Så det er jeg ret nervøs over lige nu, men det skal nok blive meget sjovt! Så får jeg også brugt dagen på noget.

Senere skal jeg mødes med Josefine, og det bliver herre hyggeligt at se hende. Jeg ved ikke rigtig hvad vi skal, men vi skal mødes klokken 12 eller 1! Jeg tror bare, at vi skal ind i byen og rende rundt og snakke. Hyggeligt :D

Nu vil jeg lige slappe lidt af, inden jeg skal besøge praktiksteder


//AWFOM

tirsdag den 8. juni 2010

Projekt, Eclipse.. Og en vildt klam edderkop.. uw

Orh, i dag har været en hård dag pga. mange forskellige ting.

I skolen er vi stadig i gang med projekt, og i dag har vi været til vejledning 2 gange. Så nu har vi fået en masse nye ting at lave, og vi mangler også lidt over 2 sider.. goddammit! Vi har flere gange troet, at vi var ved at være færdige, men hver gang vi har været til vejledning, har vi fået mange flere ting at lave. Så vi har stadig rigtig mange ting at lave. Det skal nu nok gå.

Henne i skolen sad jeg og prøvede at bestille billetter til Eclipse, og herhjemme sad Lea og mor også og prøvede, men det var næsten umuligt at komme ind på Kino. Det var sygt svært, og jeg var seriøst ved at få spat. Men en time efter kom Lea enelig igennem, og fik besstilt 2 billetter til d. 30 i Imperial klokken 21.30. Og jeg glæder mig sygt meget.. Det bliver også herre hyggeligt at se Michelle igen!
Mit eller så gode humør røg lidt pga nogle Eclipseproblemer på face. Whatevs. Jeg er sku ligeglad.


I dag sad jeg desuden og læste Nightligt, og så bladrede jeg om på sidste side, og fandt en virkelig klam stor edderkop.. Og jeg har ingen anelse om hvordan den er endt dér. Og jeg havde fandeme siddet og læst med dén siddende dér. Men den var så smattet ud da jeg så den på sidste side.. Det var alt for ulækkert!

Nu vil jeg gå i seng. Jeg har haft sådan en lidt meh dag, og jeg er vildt træt.


//AWFOM

søndag den 6. juni 2010

SOMMER OG SOLSKIN OG KONGESPIL I HAVEN!

Nej, hvor har det dog bare været en skøn weekend! Det har været godt vejr hele weekenden, så det har vi selvfølgelig benyttet os af, og været rigtig meget udenfor!

I dag har hele familien været uden for hele dagen! Mor og jeg gik i haven og lavede havearbejde klokken 10, og har faktisk været uden for siden da. Hun gik og fjernede ukrudt, mens jeg lavede det hårde arbejde; fjernede skvalderkål fra min have.. og der var meget! Det var virkelig hårdt, men nu er min have også super fin. Nu skal vi bare have købt nogle blomster, og rykket på vejbreden, og så skal det nok blive rigtig flot!
Bagefter gik jeg i bad, og så ordnede jeg negle (Jeg har endelig fået prøvet min Shrek neglelak.. Den er så nice!)
Resten af dagen har jeg bare chillet ude i haven. Vi spillede også lidt krolf, hvor det bare galt om at få hole in one på 12 skud. I dag nåede jeg at få 2 hole in one’s. Pretty nice! Ellers har jeg ligget og slappet af i solen, og håbet på at blive lidt brun, selvom jeg ikke rigtig tror det har virket.

Far og jeg har desuden været i værkstedet og lavet vores eget kongespil (eller som jeg har navndøbt det Skadespil, pga. den skadeunge vi har i haven). Altså, når man har materialerne til selv at lave det, så hvorfor ikke? Så vi fik lavet et rigtig fint spil og fik også spillet det 3 gange. Jeg var med på vinderholdet alle 3 gange. Og den sidste gang var det mig der væltede alle pindende!

Senere trak vi dog indenfor, og her begyndte Lea og jeg at se Eastwick, en serie jeg ellers havde svoret på ikke at se, fordi den ser så plat ud. Men den var faktisk virkelig god og spændende! Jeg kan slet ikke vente med at se den næste afsnit!

Nu vil jeg smutte i seng!

//AWFOM

tirsdag den 1. juni 2010

Dagen og billeder fra haven

I dag har været en still og rolig dag.
Jeg mødte i skolen klokken 8.20, og var lidt ved at blive lidt bange, fordi der ikke var andre end mig dér. Men heldigvis kom folk efterhånden.

I øjeblikket er vi jo i gang med vores obligatoriske projekt, og min gruppe har om overvægtige børn. Hver gruppe skal skrive 2 sider pr. person, og indtil videre har vi skrevet 4.. så vi mangler stadig 4. Men jeg tager det bare helt roligt. Jeg gider simpelthen ikke stresse over det. Jeg synes faktisk, at det går ret godt i vores gruppe. Vi møder til tiden og arbejder helt til klokken 12, uden at tage pauser eller noget. Nogle dage får vi lavet mere end andre, men sådan er det jo :).
Det fede er virkelig bare, at vi har aftalt at møde klokken 8.30-12, uden pauser. På den måde får vi lavet noget, uden at bliver totalt overbelastede. Jeg kan godt mærke, at man bliver træt at at arbejde sådan non-stop.. Så det er bare nice at få så tidligt fri! :)

Da jeg kom hjem, regnede det en lille smule, gik jeg uden for i haven for at tage lidt billeder. Haven ser bare så skøn ud i øjeblikket, med smukke blomster og helt grønt græs. Desuden er syrenerne bare så flotte. Bare surt at de allerede er ved at blive grimme. Men nu har jeg taget nogle billeder af dem, som jeg kan nyde når de er væk.

1

2(1)

2

3

5

IMG_1000

Jeg elsker min have <3


//AWFOM