lørdag den 31. juli 2010

Yesterday

IMG_5732

IMG_5737

IMG_5639

IMG_5632



-I går legede jeg med makeup, og jeg synes det blev rigtig flot, så jeg tog lige.. en million billeder. De sort/hvide blev næsten bedst, hvilket jo er ærgeligt, for så man man ikke se makeuppen. Men jeg synes billederne blev ret gode.

Idag har været en totalt afslapningsdag! Jeg har læst Shiver færdig, og nu er jeg begyndt på Heksejægerens Hemmelighed, endelig!

//AWFOM

torsdag den 29. juli 2010

Mere praktiksnak

Ja, nu har jeg næsten været i praktik i 2 uger, og jeg har ikke rigtig fået skrevet om hvordan det er, siden jeg altid er så træt når jeg kommer hjem. Det er altså ret hårdt at passe børn fra 9-16! Og når jeg kommer hjem, sover jeg i 2 timer, og så er jeg bare smadret resten af dagen! Ej, de sidste par dage har jeg faktisk ikke behøvet en lur, selvom at man godt nok bliver lidt sløv.

Anyways, jeg er begyndt at blive meget mere vandt til hverdagen i vuggestuen nu, og føler mig lidt mere afslappet når jeg er der. Dog er jeg stadig lidt akavet om morgenen når jeg møder ude på legepladsen, og ved ikke helt hvor jeg skal gøre af mig selv, men det er ikke så slemt. Det er i hvert fald rigtig rart, at være ved kende de daglige rutiner og sådan.

Det er super dejligt, for jeg bliver tit rost over hvor god jeg er med børnene, og det gør mig jo bare så glad. Jeg har fået at vide, at jeg er et naturtalent med hvordan jeg snakker med børnene og jeg har fået at vide, at det virker som om, at jeg har haft med børn at gøre før, hvilket jeg jo ikke har. Og det er jo bare rigtig dejligt at få at vide, når man kommer er nyt sted og er lidt i tvivl om man gør det rigtigt.

Børnene er super søde, og de har hurtigt vænnet sig til mig. Det er sjovt, fordi der er stor forskel på alderen hos de forskellige børn. Nogle er rigtig små og har slet ikke noget sprog og kan ikke engang gå endnu, og andre går og løber rundt mens munden ikke står stille. Jeg tror allerede nu at jeg ved, at jeg er mere til børnehavebørn end vuggestuebørn. Vuggestuebørn er dejlige, men jeg elsker de helt store børn i vuggestuen som virkelig kan snakke, for det er bare så hyggeligt at snakke o g lege med dem.
Mane af de ældste børn i vuggestuen skal faktisk til at gå ud og starte i børnehave, og det er ret ærgeligt, for jeg føler allerede, at jeg kender dem, og de er bare så super dejlige!
Og så kommer der en helt masse små unger ind i vuggestuen, og det bliver jo super hårdt! Men de er nu også dejlige.

Ind til videre har jeg skiftet en masse tissebleer, men ikke nogen lortebleer.. jeg har dog fået at vide, at det snart kommer, så jeg må bare være beredt! Jeg har desuden puttet en dreng to gange, og han er simpelthen så dejlig nem. Han begynder ikke at græde eller noget, og falder bare i søvn helt af sig selv!

Det er bare super dejligt. I morgen skal vi måske på tur hvis vejret er godt, og hvis min vejlder fik fat i dem hun skulle. O gås har jeg tidligt fri, 12.30! :D

Nu vil jeg smutte. Bye!


//AWFOM

mandag den 19. juli 2010

Praktik

Jeg har haft min første praktikdag i dag, og det gik faktisk rigtig godt. Først skulle jeg lige i gang, men ellers sad jeg og legede med børnene og snakkede med dem. Det er virkelig en håndfuld dejlige unger!
Det skal nok blive rigtig fedt at arbejde dér i et halvt år, og lære en hel masse!

Meen, jeg kunne nu godt bruge noget mere ferie! 3 uger er altså ikke lang tid at have ferie, men okay, man skal vel i gang.

Nu vil jeg ligge mig til at læse. Jeg er gået i gang med Shiver som jeg købte i Malmø, og den er ret hyggelig. Jeg tror nu nok, at jeg foretrækker varulve fremfor vampyrer any day! De er da for nice! ;)


//AWFOM

Sverige dag 4

14. Juli 2010

Så er sidste dag i Sverige gået, og det har været en super dejlig dag, ligesom de andre dage. Dog har vi også lidt af dagen i morgen, hvor vi tager et smut forbi Malmø, så jeg kan få købt lidt bøger.

I dag spiste vi morgenmad uden for, fordi det stadig er virkelig godt vejr. Der er nu ved at komme en del flere gæster, men det er ret hyggeligt. De fleste er dog danskere, så det er ret sjovt.

Efter morgenmaden gik vi hjem til huset og pakkede lidt, og så kørte vi ellers ud i byen, ind til den nærmeste by Hørby. Det var en rigtig hyggelig by, og menneskerne var virkelig søde og meget snaksalige. Jeg fik købt den fedeste film med Emily Osment, en film baseret på en R.L Stine bog. Coveret var simpelthen så grimt, at jeg var nødt til at have den, og så kostede den kun 30 kr.

Efter byturen kørte vi til Ringsjön hvor vi var ret længe. Lea og jeg var ude at bade, denne gang også nede med hovederne. Vandet var slet ikke koldt, det var bare virkelig lækkert, så vi kunne næsten ikke komme op igen. Efter vi havde været i vandet, solede vi os og blundede lidt, mens mor og far sad i skyggen og læste.

Da vi kom hjem, prøvede jeg at se min nye film på min notebook, med en usb diskdrev, men det virkede ikke, hvilket jeg blev lidt sur over. Men så lagde jeg mig bare til at sove i stedet, i den alt for gode seng :D

Før aftensmaden lavede Lea og jeg lidt photoshoot. Det var ret sjovt, men jeg synes ikke rigtig, at nogen af billederne blev gode.
Aftensmaden var ok, men det var ikke den bedste vi har fået. Først fik vi græskarsuppe. Den var sådan set ret god, bare en anelse for stærk. Så fik vi pasta med ost i, og det var faktisk ret godt, det mættede bare rigtig meget! Desserten var is med jordbær og det smagte ret godt.

Senere spillede vi petanque, og i dag kunne jeg slet ikke få nogle point. Jeg fik lidt, men jeg var godt nok ringe!

//AWFOM

fredag den 16. juli 2010

Sverige dag 3

13. Juli 2010

I dag har været endnu en hyggelig dag. Jeg synes virkelig at vi når en masse, samtidig med, at vi også sover til middag 2 timer hver dag :D

Morgenmaden var dejlig, dog var æggene ikke blødkogte men hårdkogte, hvilket ikke var så godt som i går. Men de var dejlig varme.

I dag to vi til et rigtig flot gammelt kloster. Det havde den flotteste have, som bliver brugt meget til bryllupper, hvilket er meget forståeligt, for det er så mange smukke blomster, og det ligger lige ud til vandet. Desuden huset haven en 1000 år gammel eg, og den var bare helt fantastisk. Den var så stor, og var næsten helt udhulet, så vi fik taget nogle rigtig fine billeder ”inde” i træet. Det begyndte også at regne og der var mange myg, men det var bare en helt fantastisk oplevelse alligevel.
Klostret var også rigtig flot, selvom rummene også blev brugt ti kunstudstillinger, hvilket var lidt mærkeligt.
Efter at vi havde set klostret, gik vi ind og så kirken som lå ved siden af. I kirken ligger hele familien Ulfstand Laxmand begravet i krypterne, dem som havde boet i klostret, og nonnerne ligger begravet på kirkegården.

Hjemme ved ”klinta” hentede vi den madkurv vi bestilte i går, og sad så i haven og spiste den. Det var en meget fornem madkurv, med kaffe, to sodavand og t vand, og to sandwicher til hver. Og de smagte faktisk rigtig godt, når man lige fjernede osten. Jeg synes det var rigtig lækkert. Desuden er vejret stadig bare perfekt, og virkelig virkelig varmt, så det er jo bare skønt!

Senere slappede vi lidt af og sov, det hører jo til :D
Aftensmaden var virkelig lækker, helt sikkert den bedste vi har fået. Forretten var den lækreste kyllingetærte med ost, og den smagte bare vidunderligt! Hovedretten var noget fisk, med kartofler og sovs, og det var også bare skide godt. Desserten var passionis, men det var jeg nu ikke så vild med. Det smagte lidt for surt.

Efter aftensmaden spillede vi petanque, og igen vandt jeg. Det er da helt utroligt! Jeg plejer ellers aldrig at vinde i spil, i hvert fald ikke i petanque.


IMG_3968

IMG_3983

IMG_4058

IMG_4348

IMG_4351

IMG_4366

//AWFOM

torsdag den 15. juli 2010

Sverige dag 2

12. Juli 2010

I dag har bare været sådan en hyggelig dag, og der er bare sket så meget, og alligevel ikke. Det er svært at forklare, men når jeg ser på alle de billeder jeg har taget i dag, så synes jeg, at der er sket rigtig meget.
Vi stod op lidt i 8, og gik så hen for at spise morgenmad. Vi var igen de eneste gæster der var der og spise, og derfor havde vi hele morgenbuffetten for os selv, og det var godt nok lækkert. Der var varme æg (sikkert fra de høns som de har), boller, en masse pålæg, te, kaffe og juice og yoghurt med drys. Så der var mange ting at vælge imellem. Især far synes det var vildt lækkert, men han elsker jo også morgenmad!
Efter morgenmad tog vi tilbage og pakkede lidt, og så og vi i byen for at købe lidt ind til noget frokost. Vi købte lidt flutes og osteboller, og osteboller med tomat (osteboller er noget af det lækreste Sverige har.. Man kan endda også få ostebrød har vi fundet ud af. Nice nice!) Og så kørte vi ellers til søen. Lea og jeg gik straks ned og badede, og vandet var faktisk ikke så slemt, når man lige havde vænnet sig til det. Det er en meget børnevenlig sø, for man skal virkelig gå langt ud før det bliver dybt. Men det var virkelig dejligt, og Lea og jeg var da også nede to gange, i ret lang tid. Vi fik selvfølgelig også taget lidt hoppebilleder.
Ostebollerne tog vi med hjem, for det var simpelthen ikke til at spise dér, med alle de smådyr. Så vi pakkede sammen, og gik hjem og spiste og slappede af.
Vejret var virkelig godt, så vi sad lidt ude i haven og solede os og læste. Lidt senere gik mor, far og jeg hen for at fange internet. Det virkede okay på mors computer, selvom det var langsomt, men min computer kunne slet ikke opfange det, skide irriterende, især når jeg gerne vil opdatere alle mine blogs. Men det gør jeg når jeg kommer hjem.

Aftensmaden var ret god. Det var en ny kok i dag, men hun var rigtig sød, og meget glad. Til forret fik vi lakseroulade, som smagte okay. Det var ikke lige mig, men de andre elskede det. Hovedretten var kyllingespyd med kartofler og sovs. Rigtig lækkert. Desserten var is og browniekage, selvom det skulle have været et eller andet is halløj. Hende kokken kom og sagde til os, at det var gået lidt galt, så vi fik noget andet i stedet. Vi havde faktisk også hørt hende komme med et udbrud ude fra køkkenet, men lagde ikke mere i det. Det var så åbenbart fordi, at hendes is ikke var helt frossen. Men det vi fik i stedet var også rigtig lækkert!
Senere spillede vi petanque, hvor jeg for en gangs skyld vandt!! Virkelig dejligt!


IMG_3817

IMG_3900

IMG_3905

IMG_3913

//AWFOM

Sverige dag 1

11. Juli 2010

Nu er vi, hele familien, i Sverige!
Vi tog af sted hjemmefra klokken 10 i går, og ankom så til Herregården ved 12-tiden. Da vi kom, var døren til receptionen lukket, men så blev vi lukket ind af en der arbejder her, men hun gik igen. Meget mystisk. Det var næsten som om vi ikke var ventede. Men vi fik dog ”checket ind” og vi har fået et helt lille hus for os selv, med køkken, badeværelse og to soveværelser. Meget fornemt, når vi kun havde regnet med to værelser. Det er jo meget fedt.
Da vi havde fået indrettet os lidt, taget ting ind fra bilen og sådan, tog vi en tur ud i byen for at købe lidt ind. Vi skal jo ikke selv lave mad, da vi får det hele serveret, så det er lidt underligt, men vi fik alligevel købt en masse. En masse knask og blade (jeg fik købt to fede Twilight blade, jeg er så nederen).
Da vi kom hjem igen tog vi os alle en lur, og Lea og jeg fik faktisk sovet i 2 timer. Vores seng er alt for god. Da vi vågnede, var det ved at være tid til aftensmad, som bliver serveret klokken 18, så vi gjorde os klar, og gik hen il spisesalen. Vi var den eneste familie der skulle spise der, så der var kun dækket et bord op, men det var meget fornemt. Og så fik vi ellers 3 retters menu. Jeg synes, at det var okay, men jeg er heller ikke så vild med sådan noget skinke og laks..Laksen var dog ret god. Til forret fik vi salat med skinke, hovedretten var laks med kartofler og dressing og desserten var mynte-jordbær med noget creme halløj. Men kokken var rigtig sød, og det var virkelig meget fornemt.
Efter maden, var klokken blevet ret meget, så vi gik direkte ind og satte os i fjernsynsstuen for at se VM-finale.. Den var godt nok lang, og vi blev også godt trætte til sidst! Men vi ville se den helt til ende, da det nu var finalen. Spanien vandt, og det var sådan set også ok, selvom jeg faktisk heppede på Holland.
Men det var en super hyggelig dag, og det er bare et skønt sted!


IMG_3463

IMG_3491

IMG_3546

IMG_3578

IMG_3580

IMG_3589


//AWFOM

tirsdag den 13. juli 2010

SVERIGE!

Vi, familien, er i Sverige, og det er super dejligt! Jeg skriver mere om dagene, når jeg kommer hjem, for internettet er virkelig dårligt her!

Men her er hyggeligt og virkelig varmt!!!


//AWFOM

tirsdag den 6. juli 2010

Kreativitet

GHOST BALLS.
I går dannede Lea og jeg et band.. eller en duo, kaldet Ghost balls. Det er et meget seriøst projekt vi lige er gået i gang med. Vi synger kun sange om spøgelser og hver sang på vores første album kommer til at være forskellige genrer. Meget spændende. Vi har allerede fået lavet et par sange, og Lea styrer seriøst til at skrive sange! Men min Ghost Giggle sang er nu også ret så fed. Vi er "startet" på fire sange, og de er, hvis jeg selv skal sige det, alt for seje.
Desuden fik jeg filmet lidt til vores musikvideo til sangen Ghosta, som Lea har skrevet det meste af. Den er virkelig fed.

Nu skal vi bare lægge vores videoer på Youtube og håbe på at der er én der opdager os.. Jeg kan mærke at det nok skal blive godt det her. Som jeg sagde til Lea, vi bliver større end Justin Bieber, helt seriøst. Vores evner er da så meget større end hans. Nu må vi vente og se. Sangene skal også lige skrives først.


//AWFOM
Well, man har da lov til at drømme at man faktisk kan synge, og blive kendt over sådan en fantastisk fed idé.