mandag den 27. september 2010

Syg... Og 100

Det har været nogle rigtig lorte dage. Det startede natten til søndag hvor jeg begyndte at kaste op. Faktisk kastede jeg op 6 gange. Det er flere år siden jeg har kastet op, og jeg havde helt glemt hvor klamt det er, og hvor meget jeg hader det. Så jeg kom op og sov ved mor, og kastede op hele natten. Forfærdeligt. Hele dagen havde jeg det også bare forfærdeligt. Jeg kunne slet ikke rejse mig, kun ligge ned. Heldigvis var jeg færdig med at kaste op, men jeg havde ondt i ryggen, hovedet og lidt maven. Jeg fik desuden næsten ikke spist noget, jeg var slet ikke sulten. Så jeg lå bare ned hele dagen og prøvede at sove. Det samme har jeg gjort idag, selvom jeg har haft det meget bedre. Jeg er dog stadig ikke helt frisk, så i morgen må blive til endnu en  sygedag..

Jeg hader ar være syg.. Bah!


//AWFOM
Btw, indlæg nr 100. Ikke just det positive indlæg jeg havde håbet på, på mit 100'ne indlæg, men det går nok. 100 er et dejligt tal.

søndag den 19. september 2010

Dagen

I dag har været en helt vildt dejlig dag! Den har været dejlig afslappende, og samtidig har jeg lavet en masse! SKØNT!
I dag har jeg bagt æbletærte, og, if I might say so my self, så var den skide god! Det synes alle i familien faktisk. Den var meget bedre end jeg havde forventet, og den var endda virkelig nem at lave. Så den skal jeg helt klart lave igen! Opskriften er fra en jeg følger på youtube (hun har endda lavet en video hvor hun laver tærten!)

Seriøst, den er bare lidt for lækker. Og jeg har taget en masse billeder af den, fordi jeg ikke kunne lade være! Desuden, æblerne er fra haven, og det er de få brombær der er på også!

Dagen, d. 19 sept 005

Dagen, d. 19 sept 006
Jeg er begyndt at have min iPod med i køkkenet, så jeg kan læse opskriften på den. Det er skide smart!

Dagen, d. 19 sept 018

Dagen, d. 19 sept 017
Omnomnomnom!!!!


Hvad har dagen ellers stået på...? Tjo:

Dagen, d. 19 sept 009
Sims, Læse(mens sims loadede), spise, drikke! Livet!


Desuden, jeg har fået oprettet min Nem ID konto ting (hvilket jeg fatter nada af!)Anyways, så var jeg inde på min netbank for at ordne det, og tjekkede samtidig pengesiturationen. Jeg havde 3500 på opsparingskontoen og 3500 på den anden konto. Så jeg flyttede 2500 over på opsparingen.. Dvs. jeg har stadig ca. 1000 kr på min anden konto! NICE. Jeg aner ikke hvorfor jeg har så mange penge, jeg har lige brugt omkring 2000 på løbetøj, og 1000 på neglelakker, og penge til alt muligt andet. Det giver ingen mening, men hvor er det bare fedt! Næste måned køber jeg mig et kamera! :D


Sådan en dejlig dag!!!!!!


//AWFOM

lørdag den 18. september 2010

I love weekends!

Hvor er det dejligt, at have weekend! Jeg nyder det virkelig!

I dag tog far og jeg rundt for at finde dagbøger, fordi jeg er lige ved at være færdig med den jeg har nu, så jeg er nødt til at have en ny. Men man kunne ikke få den i nogen af de Arnold Busck'er vi var i, totalt nedern! Jeg bestilte så bare nogen på ebay, ebay er min ven!
Og selvom jeg ikke havde penge med, og det slet ikke var meningen at jeg skulle købe noget, så fik jeg lige købt (på mors kort) et par bøger i Spinderiets Arnold Busck, som har den FEDESTE fantasy afdeling. Helt seriøst, der er bare alle de fede bøger, og de er bare så smukke! Jeg var totalt glad, virkelig! Jeg kunne stå og hoppe af lykke, og bruge hundrede år dér! Jeg købte to bøger, den ene til 89kr og den anden til 50. Sådan et kup!

Ellers har dagen gået med at rydde op på værelset og støvsuge, og nu er her rent og lækkert! Jeg elsker det!
Så har jeg lagt neglelak, med en af mine nye neglelakker, som jeg fik i forgårs. Jeg fik min China Glaze Awakening kollektion, og den er bare så skøn! Flotte flotte neglelakker!

Nu vil jeg skrive dagbog, dailyboothe, måske læse lidt, og så vil jeg grybe til køjs!


//AWFOM

søndag den 12. september 2010

I'll keep on running..

Long time no see eh?

Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke har fået skrevet, jeg synes nu egentlig, at der har været en masse at skrive om! :D

Sidste weekend var vi til familiefræs i Nybrog, sammen med hele familien. Og selvom jeg var syg, og ikke rigtig orkede det, så var det bare den dejligste og hyggeligste dag! Vi var på sådan et sted for handicappede/udviklingshæmmede, hvor der var de smukkeste udendørsarealer! Så vi sad uden for ved nogle bænke og spiste, lige ud til vandet! Så blev der spillet diverse spil, frisbee, krolf, kongespil og mange flere. Det var simpelthen bare skide hyggeligt!
Desuden havde stedet også en rigtig sjov legeplads, med balanceting og klatreting, og det var også bare vildt sjovt. Og igen, selvom jeg var syg, så havde jeg det herligt. Jeg løb rundt det meste af tiden.

Senere tog vi hjem til Benny og her blev der spist og drukket lidt, og ellers stod aftenen på Singstar, som jeg styrede rimelig meget! Det var første gang jeg prøvede det, og jeg elsker det! Hold kæft det var sjovt! Først turde jeg slet ikke synge alene, men det ændrede sig hurtigt. Jeg var den eneste der gerne ville blive ved med at spille, fordi jeg synes det var så sjovt!
Og al den syngen var bestemt ikke godt for min dårlige hals, så jeg smadrede den ret meget. Men sådan er det, når man vil have det sjovt. Om morgenen vågnede jeg bare med smerter i halsen og snot i næsten.. Og jeg var ret hæs.

Men det var bare en helt fantastisk dejlig dag, med dejlige aktiviteter og mennesker!

I går var Lea og jeg ude for at købe løbetøj. Vi har længe snakket om, at vi gerne vil igang med at løbe, for at forbedre vores kondition, så nu har vi endelig fået købt en masse grej! Så allerede da vi kom hjem tog vi en lille løbetur på 20 minutter. Og hold da kæft, vi har bare den værste kondition. Allerede efter 2 minutter havde vi sidestik.. SÅ det skal ændres! Men det var skønt at komme ud og løbe, og hvores tøj og sko fungerede perfekt!

Nu vil jeg smutte. Jeg har siddet foran computeren siden jeg stod op, så jeg må hellere lave noget andet! :D


//AWFOM