torsdag den 26. maj 2011

Eksamen overstået..

Puha, så er eksamen overstået. Før jeg skriver min karakter, bliver jeg nødt til at skrive om det hele. Det er altid bedst med historien bag, ikke?

Anyways, jeg kom ind og skulle trække en flap. Der var tre forskellige bunker, både fra den anden klasse, vores klasse, og så den samlede. jeg kunne kun trække fra vores bunke og så den samlede. Jeg valgte at trække fra den samlede, og var, selvfølgelig, lidt skeptisk ved at vælge. Så jeg spurgte læreren om man ikke bare skulle tage sin første intuition, så det gjorde jeg. Og jeg fik tekst nr. 9. Mor havde hjemmefra fortalt mig, at det var et godt tal.. Så jeg blev bare super glad. Det var et tegn. Min lærer fandt teksten og viste mig den. "Det er en rigtig god tekst".. Og så sagde han navnet på den. "Regalierne". WTF. er det en Harry Potter eksamen eller hvad? Jeg tænkte seriøst først på Harry Potter, og så gik jeg i panik, fordi jeg ikke vidste hvad fanden det betød. Heldigvis stod der i teksten hvad det betød.. men jeg kunne bare regne ud, at det var en svær og mærkelig tekst.
Og jeg havde ret. Inde til forberedelsen.. Jamen jeg sad seriøst og bandede for mig selv, og jeg var ved at gå i spåner. Jeg læste teksten en gang, skrev ingenting ned, fattede nada, læste den en til gang, fattede en smule mere, og skrev lidt noter. Lidt noter. Jeg skrev intet budskab, tæænkte ikke over perspektivering (for jeg kunne iike komme på noget) ingen fortæller, synsvinkel, klimaks. Kun tema, og familieforhold/personer. Det var det. Og så kom læreren og hentede mig! WHAT. Jeg havde bare ikke styr på en skid. Og så kom jeg til at bande foran ham, hvilket han synes var ret sjovt, fordi han ikke troede jeg kunne bande.

Så inde til selve eksamanitationen spurgte han hvorfor jeg havde bandet, og jeg sagde ligeud, at jeg synes det var en rigtig svær tekst, og jeg ikke havde skrevet særlig mange noter. Men så sagde han bare, at det ikke gjorde noget, de var der jo for at hjælpe.
Og så gik jeg igang med mine meget få noter. Og da jeg gik i stå fik han mig igang igen. Derinde synes jeg, at jeg fumlede i det, og at der ikke var nogen rød tråd, men det passer nok ikke helt. De selvvalgte tekster gik rigtig godt, men den havde jeg jo også øvet.

Jeg synes bare, at det var rigtig svært at læse dem.
Så kom jeg ud og skulle vente, og kunne ikke stå stille. Vandrede frem og tilbage og tænkte "det er et 7-tal.. det er også okay. 7-tal". Seriøst, jeg synes det var ringe, den tekst.
Men det synes lærer og censor åbenbart ikke, for jeg kom ind, og de sagde, at de var nødt til at give mig 12!!!!!! Og så begyndte jeg at tude, og var nødt til at undskylde, fordi det var så pinligt. De sagde, at jeg havde rigtig godt styr på det, og var meget selvstændig. Der manglede kun enkelte ting, men det må der jo også godt med et 12-tal. OMG OMG OMG! Det er simpelthen for vildt. Jeg havde OVERHOVED ikke regnet med. Like, at all. Det er kun mit andet 12-tal nogensinde, så jer er bare fucking glad! Og så kommer det endda til at stå på eksamensbeviset. NICE!

Det har bare været den dejligste dag. Vi bestilte pizza i dagens anledning, og så The mummy returns (MED MR. EKO!)

IMG_1806

IMG_1816

IMG_1811


SKØN SKØN DAG! 12 12 12 12 ! <3


//AWFOM

Lige om snart

OMG nu skal jeg snart til eksamen!!! Jeg er ret nervøs, men jeg har lige øvet mine selvskrevne tekster, og dem kan jeg godt. Men den ukendte tekst.. Eller billede. Hvis jeg får et billede/reklame, så ved jeg ikke hvad jeg gør. Seriøst, jeg synes bare ikke, at jeg har nogle papirer om billed/reklameanalyse. Eller jo, det har jeg, men de er ikke gode! Puuha.


//AWFOM

onsdag den 25. maj 2011

Eksamen.. snart

AHHHHHHH, I morgen skal jeg til danskeksamen, og jeg er ved at være godt nervøs. Jeg synes jeg har terpet ret godt, og det skal nok gå fint nok hvis jeg får en novelle, men ikke hvis jeg får et billede/reklame. Det er jeg ret nervøs for.
Men heldigvis har jeg ret godt styr på mine selvvalgte tekster, så helt galt kan det vel ikke gå. Uh, det er nervepirrende. Jeg håber virkelig at det kommer til at gå godt! Men jeg plejer at være ret god til eksamner, så det håber jeg også jeg er imorgen.

Fredag skal vi hente Lea, og jeg GLÆDER MIG!!! Det bliver så dejligt at få hende hjem igen.
Jeg tror jeg vil læse på vejen. Hyggeligt :D


//AWWFOM

lørdag den 14. maj 2011

Eurovision!!!!

Så er der Eurovision om lidt! Jeg glæder mig rigtig meget.
Jeg håber sådan, at Danmark vinder. Jeg synes virkelig, at Danmark er den bedste sang der er med i år, og det siger jeg ikke kun fordi jeg er dansker og vil have at vi skal vinde. Nej, jeg synes faktisk, at vi er de bedste, catchy sang, dejlige drenge.. skide godt! Hvis vi ikke vinder.. eller i det mindste kommer i top 3, så ved jeg ikke helt hvad der er igang med Eurovisen seerne.

Jeg er nu også vild med Irland, de to skønne tvillinger som synger sangen Lipstick. Jeg var ikke så vild med den i starten, men jeg har købt sangen, og har hørt den på repeat hele dagen. Så den glæder jeg mig altså til at høre lige om snart. Den er også en af farvoritterne, så det er okay hvis den vinder. Selvom Irland har vundet så mange gange.

GO, A FRIEND IN LONDON!!!!!!


//AWFOM