fredag den 30. september 2011

Deja vu fredag

Jeg har haft fri i dag, lige som sidste fredag (og i går havde jeg faktisk også fri) Og jeg har stort set lavet det samme som sidste fredag. Jeg sov længe, stod op og lavede makeup og klædte mig på, og så gik jeg til bageren. Jeg gik, fordi min cykel er flad. Så jeg tog ipod'en med, og hørte musik, og det var virkelig en skøn tur. Jeg gik virkelig og havde lidt stjernestunder, fordi efterårsvejret bare har været helt fantastisk idag! Det har jo været sommer!
Jeg havde mit kamera med, fordi jeg, lige som sidste fredag, ville en tur fordi Kastaniealléen, men det fik jeg ikke gjort. I stedet tog jeg lidt billeder på vejen.. Af bær.

Så her er lidt billeder af min skønne dag!

Opdateret for nylig2


//AWFOM

fredag den 23. september 2011

Hyggelig efterårsfridag

I dag har jeg haft fri, og jeg har bare haft den skønneste dag! Jeg stod op ved halv 9-tiden og begyndte at lave makeup og pakke en lille taske, så jeg kunne smutte til bageren. I denne uge har jeg været på en lille "Ingen sukker" kur, dvs. intet slik(og ikke noget pålægchokolade eller syltetøj om morgenen!). Jeg har dog fået sukker i min te, fordi det er jeg nødt til. Men slik har jeg intet fået af, så derfor havde jeg lovet mig selv en kanelsnegl. Så jeg kørte til bageren og købte lidt bagermad, kanelsnegle, chokoladeboller og et almindeligt rundstykke.
Før jeg kørte helt hjem, stoppede jeg ved Kastanie alléen og tog lidt billeder. Der er super flot allerede, men jeg glæder mig til, at alle bladene bliver helt orange.

Da jeg kom hjem, lavede jeg en kop te, smurte mit rundstykke, snuppede en kanelsnegl, og gik udenfor og læste mens jeg spiste min morgenmad. Så skønt!

100CANON


//AWFOM

onsdag den 7. september 2011

Jeg hader...

København i øjeblikket, med alt det metropis man er igang med at bygge. De busser jeg plejer at tage ind til børnehaven, kører en kæmpe omvej pga. vejarbejde, og de er altid vildt proppede, så man ikke får en plads før 3 stop inden sit stoppested. Det er seriøst ligesom at være tilbage i Paris, hvor metroen også var helt syg. Ej, det var selvfølgelig lidt værre dér, men det er sku lige ved. Man kommer virkelig hinanden ved i de busser. Det er virkelig irriterende. Så jeg er begyndt at komme hjem 17.15 hver dag. Hvor skønt er det lige?
Heldigvis har jeg fri i dag, så jeg ikke behøver at tage de dumme busser.

Apropos børnehaven, så går det super godt. Jeg synes virkelig, at det er et smadder hyggeligt sted, med søde voksne og børn. Jeg glæder mig faktisk til, at jeg skal i gang med min aktivitet til praktikopgaven. Jeg har planlagt at lave noget med fimoler, så det skal nok blive ret sjovt.


//AWFOM

søndag den 4. september 2011

Weekenden i billeder

Nye borde, The Vampire Diaries sæson 2, hjemmebagte boller, Godt vejr, neglelak, vindruer fra haven, burgere, regn. God weekend.

IMG_7428

IMG_7430

IMG_7432

IMG_7504

IMG_7635

IMG_7637

IMG_7640

IMG_7647


//AWFOM