søndag den 3. juli 2011

Tur til Malmø

I går tog hele familien en tur til Malmø. God start på ferien! Dog var vejret ikke helt som vi havde håbet. Vi havde nemlig planlagt at sidde et smukt sted og spise, men det regnede og var lidt gråt. men det endste da alligevel med, at vi sad på en bænk og spiste vores boller.

Det var en super hyggelig shoppingtur. Vi var rundt i alle de gode butikker, og jeg brugte selvfølgelig virkelig lang tid i Science Fiction boghandlen.. fantisk var jeg derinde to gange, fordi jeg var nødt til at købe noget mere. Jeg fik virkelig købt mange bøger. Det sted er himlen! Bort set fra, at der var ret mange mennesker, og dem der arbejdede der, rendte rundt ved bogreolerne (hver gang jeg lige stod og kiggede på nogle bøger.. typisk). Jeg kan ellers bedst lide at gå og kigge for mig selv. Men det var fint. Der blev i hvert fald købt bøger. Og serier. OMG, jeg brugte mange penge på serier. Sæson 1,4 og 5 af How I met your mother og sæson 4 af Dexter.

Det var en virkelig god.. og lang tur. Til sidst blev vi ret trætte og fjollede, og havde det ekstremt sjovt.









Snapshots. Ikke de vilde billeder. Men stemningsfuldt ;D


//AWFOM
PS: WTF skete der lige for vejret igår? Hold da kæft. Aldrig har jeg oplevet noget så vildt. Det regnede som aldrig før, og tordnede hele aftenen. Ah, det var altså lidt skræmmende.