onsdag den 26. maj 2010

Lost, Glee, Skole og andet crap

So, det er vidst tid til en lille opdatering. Der er faktisk sket ret meget her på det sidste, og alligevel ikke så meget. Giver det mening? Oh well, jeg fatter det selv.

Det det er sket for nylig er, at Lost sluttede her i mandags, og det var epic! Der er ingen andre ord der forklarer det bedre. Jeg synes det var fantastisk, og nøj hvor jeg tudbrølede. Der var næsten ikke noget tidspunkt hvor jeg ikke græd. Så snart jeg stoppede, kom der noget at græde over igen! Det var simpelthen en alt for rørende afslutning, og den kunne ikke have været bedre. Jeg synes de kom godt ud af det med slutningen. Især selve slutscenen var jeg vild med, hvor Jack og Vincent ligger i junglen, lige som i piloten.. og så lukker Jack øjnene og dør. FANTASTISK!
Og så mødes alle sammen i det sidste afsnit. Det var alt for skønt at se dem alle sammen samlet igen! Shannon, Boone, Charlie (<3) osv.. Desværre kunne jeg godt have brugt at Michael og Walt var der.. Dem savner jeg, og de var altså nogle af mine yndlings. Men jeg synes det var så smukt alligevel, og det var bare sådan en god slutning, med at de alle sammen er døde og er i himmelen. Først synes jeg det var lidt plat, men nu synes jeg faktisk at det er rigtig godt!
Jeg kan slet ikke fatte at det er slut! Min yndlingsserie er slut. Ikke flere afsnit! Det er altså virkelig underligt.. Men så må jeg bare begynde forfra :D
Så resten af den dag var jeg sådan lidt trist..
Egentlig ville jeg så poste nogle billeder her, for ja, jeg tog billeder af mig selv der græd, men det ser altså alligevel for dumt ud. Så det må man bare forestille sig.


Desuden har jeg, efter Lost er sluttet, fået indhentet Glee, så nu er jeg helt med igen. I forgårs så jeg fem episoder, og det gjorde jeg også i går. I dag har jeg set det nyeste afsnit. Glee er helt sikkert i min top 5 yndlingsserier. Den gør mig bare så glad, og samtidig kan den få mig til at tudbrøle. Den berører virkelig nogle gode emner.. Den er så fed!
Desuden synger de alle sammen bare SÅ godt. Jeg kan slet ikke fatte, at der er nogen der synger så godt! De er så talentfulde. Jeg ønsker mig virkelig Glee soundtrackene! De kunne være virkelig nice at have.

I skolen er vi nu gået i gang med vores ”store” projekt, som ve har tre af (det sidste er vores eksamen). Der har været nogle store problemer med grupperne, og folk blev skide sure og sådan. Det var latterligt, men nu har vi fundet ud af det. Det er ikke min ønskegruppe, men det skal nok gå. Vores emne er Overvægtige børn, og det er selvfølgelig super spændende, så det skal nok blive fedt at arbejde med. Vi har sådan cirka tre uger til det, så det skal nok bliver godt!

Der er selvfølgelig også sket andre ting. I søndags var Lea og far til Copenhagen Marathon, og mor og jeg tog på cykeltur/skovtur.. hvor vi havde madpakke og hjemmebagte muffins med. Det var en vildt lækker tur. Vi fin desuden kørt 28 kilometer. Er det lige fedt eller hvad!? Vejret var ikke fantastisk, men det var okay. Vi frøs i det mindste ikke.
Jeg har desuden også vundet neglelakker! Yays. Dem glæder jeg mig herre meget til at få. Og i dag har jeg lavet jordbær designs på mine negle.. Super sødt!

That’s all for now. Peace out home dogs!


//AWFOM
PS: Jeg har også fået læst Bran Hambric færdig. Den er nu officielt en del af min hylde med yndlingsbøger. Så hurra for det! Den var alt for god! <3

tirsdag den 18. maj 2010

Neglelak, fri, Fisketorvet!

Nu er det et stykke tid siden jeg har skrevet. Hvad skal jeg skrive om?

Well, jeg har faktisk fået min Twilight/New moon planner ting! Den er mindre end jeg troede den ville være, men den er rigtig nice! Og så var der endda en gratis Twilight musemåtte med, så den har jeg skiftet min grimme sorte runde én ud med. Nizzle.

Siden sidst har jeg også fået de neglelakker jeg har bestilt! 24 vildt lækre neglelakker. De er seriøst vildt lækre. Jeg har dog kun prøvet 3 ind til videre, men jeg har heller ikke haft dem i så lang tid. Men de er virkelig flotte!!

I dag har jeg desuden vundet en konkurrence på den negleblog jeg følger! Vildt nice. Jeg vandt 1. pladsen, og så har de endda postet min deltagelse på deres blog. Så jeg har fået lov til at vælge 3 sæt neglelakker, men ca. tre i hver. Vildt nice!!Jeg synes også at jeg havde gjort ret meget ud af det, så jeg er vildt glad for at vinde!


I dag skulle klassen og jeg have været på tur med vores sundhedsfagslærer, men hendes datter var syg, så vi fik at vide at vi havde fri. Og så fik vi at vide at vi alligevel skulle blive på skolen og lave opgaver, men der var ikke nogen opgaver til os.. så fik vi fri. Så besluttede jeg og tre andre tøser fra klassen, at tage på fisketorvet, som jo kun ligger 3 stop væk fra skolen (hvilket vi virkelig burde benytte os noget mere af!). Klokken var kun 9, så der var ikke nogen butikker åbne, så vi gik bare lidt rundt, og følte at vi var med i en gyserfilm eller sådan noget. Vi talte desuden lidt om, at se en film, men vi kunne ikke blive enige om hvilken, så det droppede vi.. Ind til senere, da to af de andre stadig gerne ville i biografen, og jeg havde brugt mine penge. Og så skulle de endda se The Last Song, som jeg vildt gerne vil se, for den film som de originalt ville have set var allerede i gang.. Så det var lidt irriterende at de tog ind og se den, når jeg også gerne ville se den.. Oh well.


Nu vil jeg lige skrive lidt til mine andre blogs, og så vil jeg læse lidt Bran Hambric! :)


//AWFOM

onsdag den 12. maj 2010

Jack Johnson + regn = < 3 

Skrevet på vej til skole: 
Nej hvor det dog regner! Jeg sidder heldigvis i bussen nu, så her er dejlig tørt og varmt. Jeg sidder og hører Jack Johnson, og det er nok noget af det bedste musik man kan høre når det regner. Dejligt stille og behageligt, skønt! Jeg har stadig ret meget neder på, over at jeg ikke skal se ham på roskilde. Det er den eneste grund til at jeg vil til Roskilde. Men en eller anden dag! Jeg skal nok få set Jack Johnson live en gang! Jeg håber virkelig, at han kommer til Danmark meget snart igen! :)
 
I morgen og fredag har jeg fri pga Kristi himmelfartsdag, så når jeg kommer hjem har jeg fire skønne fridage! Herre dejligt. 

Idag har vi kun to moduler, så jeg kommer forholdsvis tidligt hjem, og så kan jeg slappe af og læse :)


Peace out!


//AWFOM


Ps: Det har været en skøn dag!!!

torsdag den 6. maj 2010

Im a nerd.. and I like it!

Well, sådan er det. Jeg har lige købt noget lidt nørdet. Jeg har købt en Twilight New Moon diary planner ting, og den er SÅ sej, spækket med alverdens cool ting, plus at man får en blyant og en mussemåtte med! Nizzle to shizzle!
Ja, jeg elsker Twilight, og hvad så? Jeg synes, det er fedt at have fan-ting som denne, og desuden er den virkelig nice. Som en person der elsker at skrive dagbog og planlægge, OG som elsker Twilight, så er dette da bare den fedeste ting. Der er desuden vildt søde billeder fra filmene deri, og der er vildt mange sider. Så den glæder jeg mig til at få! ;)

twilight1

Fortæl mig så lige, at den ikke er vildt nice!? Prøv lige at se den!!!
Jeg glæder mig herre meget til at få den. Og når jeg gør, skal jeg nok poste nogle billeder af den.
Twilight FTW!

//AWFOM