fredag den 16. juli 2010

Sverige dag 3

13. Juli 2010

I dag har været endnu en hyggelig dag. Jeg synes virkelig at vi når en masse, samtidig med, at vi også sover til middag 2 timer hver dag :D

Morgenmaden var dejlig, dog var æggene ikke blødkogte men hårdkogte, hvilket ikke var så godt som i går. Men de var dejlig varme.

I dag to vi til et rigtig flot gammelt kloster. Det havde den flotteste have, som bliver brugt meget til bryllupper, hvilket er meget forståeligt, for det er så mange smukke blomster, og det ligger lige ud til vandet. Desuden huset haven en 1000 år gammel eg, og den var bare helt fantastisk. Den var så stor, og var næsten helt udhulet, så vi fik taget nogle rigtig fine billeder ”inde” i træet. Det begyndte også at regne og der var mange myg, men det var bare en helt fantastisk oplevelse alligevel.
Klostret var også rigtig flot, selvom rummene også blev brugt ti kunstudstillinger, hvilket var lidt mærkeligt.
Efter at vi havde set klostret, gik vi ind og så kirken som lå ved siden af. I kirken ligger hele familien Ulfstand Laxmand begravet i krypterne, dem som havde boet i klostret, og nonnerne ligger begravet på kirkegården.

Hjemme ved ”klinta” hentede vi den madkurv vi bestilte i går, og sad så i haven og spiste den. Det var en meget fornem madkurv, med kaffe, to sodavand og t vand, og to sandwicher til hver. Og de smagte faktisk rigtig godt, når man lige fjernede osten. Jeg synes det var rigtig lækkert. Desuden er vejret stadig bare perfekt, og virkelig virkelig varmt, så det er jo bare skønt!

Senere slappede vi lidt af og sov, det hører jo til :D
Aftensmaden var virkelig lækker, helt sikkert den bedste vi har fået. Forretten var den lækreste kyllingetærte med ost, og den smagte bare vidunderligt! Hovedretten var noget fisk, med kartofler og sovs, og det var også bare skide godt. Desserten var passionis, men det var jeg nu ikke så vild med. Det smagte lidt for surt.

Efter aftensmaden spillede vi petanque, og igen vandt jeg. Det er da helt utroligt! Jeg plejer ellers aldrig at vinde i spil, i hvert fald ikke i petanque.


IMG_3968

IMG_3983

IMG_4058

IMG_4348

IMG_4351

IMG_4366

//AWFOM

Ingen kommentarer:

Send en kommentar